Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel soslu bonfile tava
canımablam Çevrimdışı
Administrator
*******



Yorumları: 5,810
Konuları: 5,314
Kayıt Tarihi: Sep 2006
Rep Puanı: 5
#1
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img92.imageshack.us/img92/1479/bbbbwi6.jpg[/IMG][/URL] KAÇ KİŞİLİK: 1 HAZIRLAMA
[Resim: bbbbwi6.jpg]
KAÇ KİŞİLİK: 1
HAZIRLAMA SÜRESİ: 10 dk
PİŞME SÜRESİ: 10 dk

Malzemeler:

· 200 gr bonfile

· 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı

· Yarım su bardağı mirin (Japon şarabı)

· 2 çorba kaşığı soya sosu

· 2 dilim salatalık

· 2 dilim domates

· 2 halka kesilmiş dolmalık yeşilbiber

· 1 yaprak beyaz lahana



Hazırlanışı:
* Ayçiçek yağını tavada kızdırın. Bonfileyi ekleyip iki taraflı pişirin. Mirin ve soya sosunu ekleyip et yumuşayıncaya ve sos koyulaşana kadar kısık ateşte pişirin.

* Beyaz lahana yaprağını kıyın. Et piştikten sonra dilimleyip servis tabağına alın. Eti, lahana, salatalık, domates ve dolmalık yeşilbiberle servis yapın.



Özel soslu bonfile tava (Gyu hire teri), bir Japon yemeğidir.
09-16-2006, Saat:12:37 AM


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Cricket World Cup Live