Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Susamlı Piliç Nugat
tavşan Çevrimdışı
Junior Member
**



Yorumları: 22
Konuları: 20
Kayıt Tarihi: Sep 2006
Rep Puanı: 0
#1
Malzemeler Zorluk 3
Malzemeler

Zorluk 3
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 4
600 Gr piliç göğsü
1 Su bardağı un
1 Su bardağı mısır nişastası
1 Çay kaşığı kabartma tozu
2 Adet yumurta
1/2 Su bardağı su
Tuz
Karabiber
5 Çorba kaşığı susam
2 Su bardağı sıvıyağ (kızartmak için)




Hazırlanışı

Un, nişasta, kabatma tozu, yumurta, su, tuz ve karabiberi derin bir kaba koyun.
Çırpma teli ile 5 dakika çırpın ve 15 dakika dinlenmeye bırakın.
Piliç göğsünü derisini çıkardıktan sonra ince küp şeklinde kesin.
Etleri hazırladığınız bulamaca batırdıktan sonra susama bulayın.
Kızdırılmış sıvıyağa atıp etleri 5 dakika kadar kızartın.
Kızaran parçaları kağıt peçete üzerine çıkartarak yağın fazlasını çektirin.
Sıcak olarak servis yapın.
10-02-2006, Saat:11:56 PM


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Cricket World Cup Live